dimarts, 27 de maig del 2014

Somescola.cat: Dijous, 29 de Maig: Concentracions davant dels ajuntaments del Bages contra la Llei Wert


El Bages es mou !!! s'adhereix a la convocatoria de Somescola.cat al Bages i us convida a participar a les concentracions massives d'alumnes, mestres i pares davant dels ajuntaments de la comarca, el dia 29 de maig, a la tarda, per lliurar el Decàleg contra la llei Wert als governs municipals, com a preludi de la gran manifestació-cercavila prevista per al dia 14 de juny a Barcelona.
A hores d’ara s’han confirmat les concentracions següents:
Callús, 17:00 h, davant de l’Ajuntament
Cardona (horari per concretar)
Moià, 17:15 h, davant de l’Ajuntament, amb tots els centres del Moianès
Sant Joan de Vilatorrada, 17:00 h, davant de l’Ajuntament
Sant Fruitós de Bages (concentració a la Màquina de Batre cap a l’Ajuntament)
Santpedor, 17:00 h, pl. de l’Ajuntament
Sant Vicenç de Castellet, 17:30 h sortida de les escoles
Manresa:
17:00 h concentració a Crist Rei
17:30 h sortida en cercavila
18:00 h arribada a la Plaça Major i lliurament del document al govern municipal


Amb la participació de gegantons, capgrossos, músics, Batucada de l’Ateneu la Sèquia i tabalers de Xàldiga

Adhesions dels consells escolars del Bages

Som Escola Bages està recollint les adhesions dels consells escolars del Bages, de cara a la mobilització que prepara per al dijous 29 de maig, davant dels diversos ajuntaments de la comarca. Fins ara s’han rebut una quarantena d’adhesions de consells escolars d’escoles i instituts de la comarca. 

Samarretes i busos a Barcelona (14-J)

Us recordem que Òmnium Bages té a la venda un pack de marxandatge (samarreta + adhesius + joc de paraules + instruccions per fer-se un capgròs) al preu de 10 euros, que serveix per finançar l'acte del dia 14 de juny (horari de venda: de dilluns a divendres, de dos quarts de vuit a nou del vespre, tel. 938726321). També es pot adquirir per internet, a través del web: http://www.somescola.cat/botiga-on-line/. O fer comandes al correu: marxandatge@somescola.cat i en establiments com ara Abacus.

Òmnium Bages organitza autocars des de Manresa i comarca per anar a Barcelona el 14 de juny. Sortiran de l’Estació d’Autobusos, a les quatre de la tarda. L’import és de 10 euros i les inscripcions es poden fer a la secretaria d’Òmnium, c. del Bruc, 99. Manresa, o bé a bages@omnium.cat i ingrés al compte de la Caixa: 2100.0747.21.0200420408.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada