dijous, 24 d’octubre del 2013

ManresaInfo.cat: L'ensenyament es manifesta abans de la vaga general a les aules

Aquest dijous hi ha convocada una jornada de vaga als centres educatius i de formació contra la reforma de la Llei Wert

, Manresa
 
Capçalera de la manifestació a l'arribada a la plaça Major. Foto: Jordi Preñanosa

Amb càntics de "Wert dimissió" i a favor de l'escola pública, més de 300 persones, majoritàriament relacionades amb el món educatiu i vestides de groc, s'han manifestat aquest dimecres al vespre pel centre de Manresa, des de Crist Rei fins a la plaça Major, en suport a la vaga a l'ensenyament convocada per aquest dijous en rebuig a la LOMCE, les retallades i la LEC. La crida a la manifestació encapçalada per la plataforma El Bages es Mou, ha estat secundada pels sindicats majoritaris en l'ensenyament, per les principals forces d'esquerra i per diverses entitats. Durant tot el dia s'han recollit opinions per a la Consulta Ciutadana per l'Educació.
 
Aquesta manifestació, però, no serà l'única que es farà a la ciutat amb motiu de la vaga. El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans ha convocat una manifestació per a dijous a 2/4 de 12 del matí, amb sortida a la plaça de Crist Rei "contra l'ofensiva espanyolista i mercantilitzadora"  en l'ensenyament.
 
Cal recordar que la vaga d'aquest dijous té un ampli suport dels agents implicats. CCOO, USTEC, UGT, CGT i USOC i el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE), ha convocat a una vaga general de l'educació pública, concertada i privada, que té el suport de les AMPA i dels sindicats d'estudiants.
 
Enllaç a la notícia:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada