dijous, 13 de desembre del 2012

Manresainfo.cat: Contra Wert… i contra les retallades

La concentració d'ensenyament a Manresa del Bages es Mou no compta amb la complicitat dels regidors de CiU

  

Mar Grau llegeix el manifest durant la concentració del Bages es Mou. Foto: Pere Fontanals

Un centenar de persones han atès la crida d'aquest dijous del Bages es Mou per concentrar-se a la plaça Major de Manresa contra la reforma de l'ensenyament proposada pel ministre José Ignacio Wert i contra les retallades que pateix l'escola. Si en la concentració de dilluns passat hi van haver representants de tots els partits polítics excepte PP i PxC, en aquesta segona mobilització de la setmana a la capital del Bages, també s'hi ha sumat l'absència dels regidors i representants de CiU.

La voluntat dels convocants de denunciar, a banda de la reforma educativa, també les retallades que pateix el departament tant a nivell de recursos humans com materials, ha fet tirar enrere els regidors nacionalistes que, en canvi, sí que van donar suport a la concentració de Somescola.cat de dilluns passat.

L'acte ha consistit en la lectura del manifest per part de la presidenta de l'AMPA de l'escola Sant Ignasi, Maribel Luzón; la mestra de l'escola Riu d'Or de Santpedor, Pilar Sala, i l'alumna de 1r d'ESO de l'Institut Lluís de Peguera, Mar Grau.
Enllaç a Manresainfo.cat:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada