dimarts, 6 de novembre del 2012

Congelem la Fira de la Mediterrània !!!


El Bages es mou organitza una "flash mob" per congelar la Fira la de Mediterrània.

Data: Divendres, 9 de novembre a les 18:00.
Lloc: Plaça Sant Domènec de Manresa.

La "flash mob" començarà puntualment a les 18:10 i tindrà una durada de 5 minuts, i després, per entrar en calor "música sorpresa durant 5 minuts".

Tothom està convidat a participar !!!

No t'oblidis de portar la samarreta groga !!!

Fes córrer la veu !!!


Flash mob:
Mobilització espontània (en l'anglès, flash mob), és una acció organitzada en la qual un gran grup de persones es reuneix de sobte en un lloc públic, realitza quelcom una mica inusual i després es dispersa ràpidament. Solen convocar-se a través dels mitjans telemàtics (mòbils i Internet i en la major part dels casos, no tenen cap objectiu més que l'entreteniment, però poden convocar-se també amb objectius polítics, reivindicatius, solidaris o publicitaris.
Una de les particularitats d'aquestes "tribus temporals" és que no requereixen comptar amb el suport dels mitjans de comunicació per comunicar-se, coordinar-se i actuar de manera conjunta, ja que la seva comunicació funciona a través de xarxes socials virtuals. Els individus utilitzen les tecnologies de la comunicació per difondre missatges a les seves xarxes socials d'amics i coneguts, els quals fan el mateix fins a construir una gran cadena de comunicació, que és capaç de mobilitzar milers de persones.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada