dijous, 21 de juny del 2012

MANRESAINFO: ARRIBA EL PLE MÉS GROC

La plataforma El Bages es mou, a favor de l'ensenyament públic de qualitat defensarà una proposició apadrinada per PSC, ERC i la CUP, i es concentrarà mitja hora abans de la sessió davant de l'ajuntament

 
Samarretes grogues del Bages es mou es veuran en el ple de juny. Foto: Pere Fontanals
El ple d'aquest dijous, 21 de juny, arriba farcit de proposicions de tots els grups polítics entre la que destaca la que presentarà fent us del reglament de participació ciutadana la plataforma El Bages es mou, en defensa de l'ensenyament públic i contra les retallades impulsades pel govern de la Generalitat i l'estat.

A banda d'aquesta proposició que té el suport de PSC, ERC i la CUP, el ple ordinari de juny es presenta, a priori, amb onze propostes més. En destaquen cinc de la CUP –a banda de la d'ensenyament- de les que dues, proposades pel JEI –Jovent de l'Esquerra Independentista- seran també defensades des del micròfon central pel públic. Les proposicions de la CUP són a favor de la migració del programari de l'ajuntament cap a programari lliure, l'endreçament de l'espai de darrera de la capella de Sant Marc, el pagament de l'IBI en els béns immobles de l'església catòlica, i les dues del JEI, a favor de la reducció de la temporalitat en el treball i de la creació d'un observatori de la pobresa.

ERC presenta tres proposicions –a banda de la conjunta d'ensenyament- sobre l'educació no universitària i les decisions en política educativa, en favor a les polítiques d'inserció laboral en persones discapacitades, i per a l'exigència de responsabilitats en la gestió dels bancs rescatats. El PP presenta una moció per a l' eliminació del sistema de fotomultes a tres punts de la ciutat. CiU ho fa sobre mesures educatives, i PxC sobre la inserció laboral de persones amb incapacitat.

Com és habitual, Manresainfo.cat transmetrà el ple en directe via twitter amb una finestra habilitada a la columna dreta del diari en la que s'hi podrà participar mitjançant el hashtag #PleManresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada