divendres, 14 de març del 2014

Setmana de Lluita per l'Ensenyament Públic



A la darrera Assemblea Groga “El Bages es mou !” va decidir adherir-se a la Setmana de Lluita per l’Ensenyament Públic del 24 al 29 de març convocada per la comunitat educativa.

Us volem animar a participar i mostrar el nostre rebuig a la LOMCE, al desenvolupament de la LEC i a les retallades. A més, en defensa d’un Ensenyament Públic de Qualitat hem d’exigir al Departament d’Ensenyament: “Substitucions des del 1r dia i al 100%” i “Cap tancament a la pública”.


INFORMACIÓ SOBRE LA SETMANA DE LLUITA PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Us animem a participar portant tots els dies de la setmana la samarreta groga, obrint el debat en els claustres per parlar de les nostres reivindicacions i a més, us proposem una activitat diària:


Dilluns 24: Penjada de samarretes grogues al centre.
Si teniu una paret o mur visible, us animem a fotocopiar sobre un full groc i posteriorment retallar algun dels models de samarreta que us adjuntem o fer un model propi.

Dimarts 25: Posar llacets grocs a les portes dels centres.
Us animem a donar a cada alumne un tros de cinta groga i lligar-la a la porta del centre, tanca, etc. Si la cinta ho permet, podeu mirar de fer escriure algun dels lemes o demandes de la Setmana de Lluita.

Dimecres 26: Parlar de la LOMCE, la LEC i les retallades.
Fer alguna estona d’assemblea a classe per parlar amb els nostres alumnes sobre els motius de la setmana de lluita i les conseqüències de les polítiques educatives en el dia a dia del centre i en el futur.

Dijous 27 o Divendres 28: Concentracions a les portes dels centres.
A la sortida del migdia o de la tarda, fer una concentració amb les famílies a la porta o al patí del centre. Demanar a tothom que pugui que vingui amb una samarreta groga.

Dissabte 29: Manifestació a Barcelona.
A les 17 hores, de Plaça Universitat a Plaça Sant Jaume, sota el lema “NI LOMCE, NI LEC, NI RETALLADES”.


DIFUSIÓ DE LES ACTIVITATS

Per tal d’aconseguir el màxim de difusió, us animem a fer fotos de totes les activitats i compartir-les amb el següent hastag a Instagram i Twitter: #elbagesesmou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada